ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-Φ.Π.Α

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ      ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ

  • ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
  • ΑΝΕΡΓΟΥΣ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK:     

 για άμεση ενημέρωση

 

Ο λογιστής μου ο καλύτερος μου σύμμαχος

Καταχώρηση 2018/06/19

Ένας  νέος επιχειρηματίας, γεμάτος  ιδέες και φιλόδοξα σχέδια, ο οποίος επιθυμεί να  ενσωματωθεί  στον επιχειρηματικό κόσμο θα πρέπει πάντα να  ενημερώνεται για  την φορολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Η επιλογή του ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ είναι απαραίτητη ώστε το επιχειρηματικό σχέδιο να γίνει πραγματικότητα. Τα κατάλληλα άτομα-συνεργάτες θα βοηθήσουν σε αυτό. Ίσως τελικά η πιο κρίσιμη επιλογή να  είναι αυτή που αφορά στον οικονομικό σου σύμβουλο, ο οποίος θα αποτελέσει στο εξής και τον πιο σημαντικό σύμμαχό.  Για τον λόγο αυτό πρέπει να είναι  και ο κατάλληλος  επαγγελματίας, για να το πετύχει αυτό.

Ο οικονομικός σύμβουλος ή λογιστής  σου δεν αποτελεί εμπόδιο στα επιχειρηματικά σου σχέδια. Το αντίθετο, θα σε βοηθήσει να φτάσεις στον στόχο σου με τον σωστό δρόμο. Θα σε συμβουλέψει κατάλληλα ώστε να αναλάβεις το μικρότερο δυνατό επιχειρηματικό ρίσκο. Είναι εκείνος που θα έρθει αντιμέτωπος με όλο το φάσμα της γραφειοκρατίας, γνωρίζει ποιες πρέπει να είναι οι σωστές φορολογικές κινήσεις σου, καθώς και  τις συνέπειες κάθε σου κίνησης , αλλά και την σοβαρότητα λαθών ή παραλείψεών σου.

Είναι το πρόσωπο εκείνο που σου παρέχει την πλήρη εικόνα της επιχείρησής σου. Είναι το άτομο εκείνο που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πότε η επιχείρησή σου έχει κέρδος ή ζημιά.

Φορολογική και ασφαλιστική εικόνα της επιχείρησης σου, προϋπολογισμοί είναι στοιχεία που μοιράζεσαι με τον λογιστή σου και μπορείς να συζητήσεις μαζί του, διότι σίγουρα θα αποτελέσει το κατάλληλο άτομο που θα σου αναλύσει την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής και θα σου επεξηγήσει πως έχουν τα οικονομικά σου στοιχεία, ακόμα κι αν εσύ αγνοείς την σημασία τους.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

ΦΙΛΟΛΑΟΥ 138, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ,ΤΚ.11632

 

Τηλ.: 210-7563470

E-mail:  kostkavvadias@gmail.com