ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-Φ.Π.Α

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ      ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ

 • ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ
 • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
 • ΑΝΕΡΓΟΥΣ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK:     

 για άμεση ενημέρωση

 

  

Επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ σε επιχειρήσεις για πρόσληψη υπαλλήλου/ων

Καταχώρηση 2017/11/08

Τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ που τρέχουν  είναι τα εξής:

 • Πρόγραμμα  επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών. Αιτήσεις από 17/1/2018

 •  Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης. Αιτήσεις από 25/10/2017

 • Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 15.000 ανέργων, ηλικίας 30 έως 49 ετών. (Αιτήσεις από 21/11/2017)

Προγράµµατα για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών 

 • Πρόγραμμα επιχορήγησης 10.000 μακροχρόνια ανέργων  ηλικίας 55-67 ετών σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αιτήσεις από 5/9/2017
 • Πρόγραµµα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση 10.000 δικαιούχων «επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας». Αιτήσεις από 27/3/2017-ανοιχτό προς υποβολή
 • Πρόγραµµα επιχορήγησης επιχειρήσεων µε προσωπικό άνω των 20 θέσεων πλήρους απασχόλησης για την πρόσληψη 5.000 ανέργων που βρίσκονται σε µειονεκτική και ιδιαίτερα µειονεκτική θέση. Αιτήσεις από 23/2/2017-ανοιχτό προς υποβολή
 • Πρόγραµµα επιχορήγησης επιχειρήσεων µε προσωπικό έως 20 θέσεων πλήρους απασχόλησης, για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών-Αιτήσεις από 23/2/2017-ανοιχτό προς υποβολή
 • Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση 2.000 ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), Απεξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, Αποφυλακισμένων, Νεαρών Παραβατικών Ατόμων ή Νεαρών Ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο και Πρόγραμμα Εργονομικής Διευθέτησης του χώρου εργασίας για 50 Άτομα με Αναπηρίες. Αιτήσεις από 21/9/2017
Περισσότερα

Ποια σημάδια δείχνουν ότι μια επιχείρηση δεν τα πάει καλά;Λύσεις

Καταχώρηση 2017/10/20

Είναι συχνό φαινόμενο μια επιχείρηση να μην τα πηγαίνει καλά για ποικίλους λόγους. Αν για μια περίοδο η επιχείρησή σας δεν τα πηγαίνει καλά δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι αυτός είναι και λόγος ανησυχίας. Ανά εποχές η κινητικότητα των πελατών μιας επιχείρησης διαφέρει. 

Περισσότερα

Βασικές πληροφορίες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πριν ενταχθείτε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Καταχώρηση 2017/09/12

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 

απευθύνεται σε άτομα που

-είτε είναι άνεργοι,

-είτε είναι μισθωτοί

-είτε αυτοαπασχολούμενοι καθώς και

-σε ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Είναι ένα πρόγραμμα στο οποιο επιδοτείται από 5.000€ έως και 25.000€ για την κάλυψη σε ποσοστό 100% επιλέξιμων δαπανών.

Το ποσό των 25.000€ μπορεί να αυξηθεί εφόσον η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται από συνεργατικό σχήμα.

Ειδικότερα για συνεργασία δύο (2) ωφελούμενων/δικαιούχων, ο συνολικός επιχορηγούμενος προϋπολογισμός μπορεί να ανέλθει έως και 40.000 €, ενώ για συνεργασία τριών (3) ή περισσοτέρων ωφελούμενων/δικαιούχων, αυτός μπορεί να ανέλθει έως και 50.000 €.

Περισσότερα

7 συμβουλές για να σε ξεχωρίσουν οι πελάτες σου

Καταχώρηση 2017/07/25

Περισσότερα

6 Λόγοι για τους οποίους αξίζει κάποιος να γίνει επιχειρηματίας

Καταχώρηση 2017/05/29

Μερικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει κάποιος να ανοίξει τη δική του επιχείρηση είναι οι εξής:

Περισσότερα

Όλα όσα θα σας ρωτήσει ο λογιστής σας κατά την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης

Καταχώρηση 2017/05/05

Η φορολογική δήλωση έχει απλοποιηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, καθώς πλέον υπάρχουν προσυμπληρωμένοι κωδικοί. Αρκετά συχνά οι φορολογούμενοι επιχειρούν να υποβάλλουν τη φορολογική δήλωση τους, χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού. 

Περισσότερα

Υπολογισμός ασφαλιστικών εισφορών:όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε ως επιχειρηματίας

Καταχώρηση 2017/02/24

Ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να υπολογίσει κανείς, πριν ανοίξει την επιχείρηση του είναι και ο τρόπος υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών, ο οποίος έχει αλλάξει από 01/01/2017.

Μέχρι τις 31/12/2016, η πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών γινόταν επί το πλείστον μέσω του ΟΑΕΕ,ενώ σήμερα, με την ενοποίηση των ταμείων πλέον μέσω του efka.gr μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να βλέπει τις ασφαλιστικές εισφορές. 

Περισσότερα

Διαδικτυακό Marketing: Ένας επιβαλλόμενος τρόπος προβολής της επιχείρησής σας

Καταχώρηση 2017/02/09

Σε ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό περιβάλλον, επιβάλλεται η διαρκής επιμόρφωση τόσο των νέων όσο και παλαιών επιχειρηματίων σε θέματα που σχετίζονται με το διαδικτυακό marketing και τρόπους προβολής τους στο ίντερνετ.

Η προώθηση της επιχείρησης απαιτεί γνώσεις διαδικτύου και κυρίως social media, όπως Facebook, Twitter, YouTube, Linkedln, Pinterest, Google plus, Instagram. 

Περισσότερα

Ο λογιστής μου ο καλύτερος μου σύμμαχος

Καταχώρηση 2017/01/22

Ένας  νέος επιχειρηματίας, γεμάτος  ιδέες και φιλόδοξα σχέδια, ο οποίος επιθυμεί να  ενσωματωθεί  στον επιχειρηματικό κόσμο θα πρέπει πάντα να  ενημερώνεται για  την φορολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Η επιλογή του ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ είναι απαραίτητη ώστε το επιχειρηματικό σχέδιο να γίνει πραγματικότητα. Τα κατάλληλα άτομα-συνεργάτες θα βοηθήσουν σε αυτό. Ίσως τελικά η πιο κρίσιμη επιλογή να  είναι αυτή που αφορά στον οικονομικό σου σύμβουλο, ο οποίος θα αποτελέσει στο εξής και τον πιο σημαντικό σύμμαχό.  Για τον λόγο αυτό πρέπει να είναι  και ο κατάλληλος  επαγγελματίας, για να το πετύχει αυτό.

Περισσότερα

Υπάρχει τελικά ο κατάλληλος χρόνος για να ανοίξει κάποιος μια επιχείρηση;

Καταχώρηση 2016/12/19

 

Μπορεί να φαίνεται κόντρα στους καιρούς που διανύουμε αλλά πάντα υπάρχει η ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την επαγγελματική μας καριέρα μέσα από την δική μας επιχείρηση.

Αν και είναι ρίσκο, αν υπάρχει η σωστή εξυπηρέτηση, η ποιότητα και οι σωστές τιμές, ο κόσμος θα προτιμήσει μια επιχείρηση ανεξαρτήτως των οικονομικών του.

 

Υπάρχει, όμως, ιδανικός χρόνος για να ανοίξει κάποιος μια επιχείρηση;

Περισσότερα