Το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο μας λειτουργεί στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο του Παγκρατίου, στην οδό Φιλολάου 138. 

Στελεχώνεται από νέους ανθρώπους, οι οποίοι διακρίνονται για την άριστη και συνεχή εκπαίδευσή τους, την πλήρη τεχνολογικά υποδομή τους τόσο στα λογιστικά όσο και στα φοροτεχνικά προγράμματα.

 

Απευθύνεται τόσο σε μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες, επιδιώκοντας την άμεση  και σωστή εξυπηρέτηση τους, σε θέματα λογιστικά, φορολογικά, αποσκοπώντας πάντοτε στην καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

 

Ενδιαφέρεται να δώσει τις σωστές συμβουλές σε υποχρεώσεις που απορρέουν από τη φορολογική, εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, στοχεύοντας  στην όσο  το καλύτερα δυνατόν εξοικονόμηση του πελάτη σε πάντα ασυναγώνιστα οικονομικές τιμές.

 

Σε αυτές τις γρήγορες εξελίξεις της τεχνολογίας, δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε αμέτοχοι.

 

Μέσω της ιστοσελίδας μας έχουμε ως στόχο την εξασφάλιση  τόσο της άμεσης επικοινωνίας  όσο και της συνεχής ενημέρωσής σας  σε θέματα οικονομικά, λογιστικά, φοροτεχνικά.

 

 Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας σε περίπτωση που σας απασχολεί οποιοδήποτε θέμα εσάς ή την επιχείρησή σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το γραφείο μας, για να συζητήσουμε μαζί και να βρούμε λύση στο θέμα σας.

 

                                                                            Με εκτίμηση,

                                                            Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο

                                                                Κωνσταντίνος Γ. Καββαδίας

Λογιστικοί

Υπολογισμοί

Οικονομικές απορίες

Δωρέαν ενήμερωση για έναρξη

επιχείρησης

Συμβουλευτική:

 

Ο λογιστής μου ο καλύτερος μου σύμμαχος

 

Ένας  νέος επιχειρηματίας, γεμάτος  ιδέες και φιλόδοξα σχέδια, ο οποίος επιθυμεί να  ενσωματωθεί  στον επιχειρηματικό κόσμο θα πρέπει πάντα να  ενημερώνεται για  την φορολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

 

Η επιλογή του ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ είναι απαραίτητη ώστε το επιχειρηματικό σχέδιο να γίνει πραγματικότητα. Τα κατάλληλα άτομα-συνεργάτες θα βοηθήσουν σε αυτό. Ίσως τελικά η πιο κρίσιμη επιλογή να  είναι αυτή που αφορά στον οικονομικό σου σύμβουλο, ο οποίος θα αποτελέσει στο εξής και τον πιο σημαντικό σύμμαχό.  Για τον λόγο αυτό πρέπει να είναι  και ο κατάλληλος  επαγγελματίας, για να το πετύχει αυτό.

 

Ο οικονομικός σύμβουλος ή λογιστής  σου δεν αποτελεί εμπόδιο στα επιχειρηματικά σου σχέδια. Το αντίθετο, θα σε βοηθήσει να φτάσεις στον στόχο σου με τον σωστό δρόμο. Θα σε συμβουλέψει κατάλληλα ώστε να αναλάβεις το μικρότερο δυνατό επιχειρηματικό ρίσκο.

 

Είναι εκείνος που θα έρθει αντιμέτωπος με όλο το φάσμα της γραφειοκρατίας, γνωρίζει ποιες πρέπει να είναι οι σωστές φορολογικές κινήσεις σου, καθώς και  τις συνέπειες κάθε σου κίνησης , αλλά και την σοβαρότητα λαθών ή παραλείψεών σου.

 

Είναι το πρόσωπο εκείνο που σου παρέχει την πλήρη εικόνα της επιχείρησής σου. Είναι το άτομο εκείνο που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πότε η επιχείρησή σου έχει κέρδος ή ζημιά.

 

Φορολογική και ασφαλιστική εικόνα της επιχείρησης σου, προϋπολογισμοί είναι στοιχεία που μοιράζεσαι με τον λογιστή σου και μπορείς να συζητήσεις μαζί του, διότι σίγουρα θα αποτελέσει το κατάλληλο άτομο που θα σου αναλύσει την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής και θα σου επεξηγήσει πως έχουν τα οικονομικά σου στοιχεία, ακόμα κι αν εσύ αγνοείς την σημασία τους.

 

Τηλ.: 210-7563470

 

E-mail:  kostkavvadias@gmail.com

Σχετικά με εμάς

Λογιστική επίβλεψη βιβλίων επιχείρησης

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ-

ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ-

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-Φ.Π.Α-

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ-
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-ΑΝΕΡΓΟΥΣ